Camere frigorifice


 COLDMIT S.R.L executa la comanda, camere frigorifice complete, inslcusiv instalatia frigorifica, automatizare digitala si auxiliare. Dimensiunile si caracteristicile sunt configurabile in functie de dorintele clientului.

Elementele de perete, podea si de tavan sunt executate din panouri izolate cu spuma de poliuretan de diferite grosimi.

Acestea se preteaza pentru magazine, supermarket-uri, hoteluri, restaurante, patiserii, farmacii si spitale, depozite marfuri, tunele congelare.

Camerele şi depozitele frigorifice pot fi dotate cu diferite tipuri de uşi. Dimensiunile şi tipul uşii se execută după cererea clientului.

Fiecare cameră de temperatură normală (de la -5 la +5 grade C) sau joasă (de la -15 la -35 grade C) se poate confecţiona la orice dimensiune cerută de client.

Coldmit executa camere frigorifice second hand la comanda. Se folosesc materiale precum panouri termoizolate second hand. Elementele pentru confectionarea usii, de exemplu : balamalele, dispozitivele de inchidere sunt noi.

Echipamentele frigorifice: agregat frigorific, suflanta si celelalte materiale pentru automatizare sunt second hand.

    

Pentru realizarea unei camere frigorifice este necesar sa existe o corelare intre parametrii tehnici si conditiile de depozitare impuse de producatori. Randamentul camerei frigorifice, implicit costuri scazute de exploatare sint date de starea termica a produsului, izolatia frigorifica, automatizarea si calculul de putere frigorifica necesar.

Camerele frigorifice impun sisteme de automatizare si control pentru optimizarea functionarii.

Gratuit, COLDMIT ofera calcul de putere frigorifica pentru camere frigorifice.

O izolatie cit mai buna a camerei frigorifice micsoreaza necesarul de putere frigorifica scazind astfel consumul de energie electrica.

In vederea unei dimensionari corecte a camerei frigorifice si a  unei oferte de pret corecte va rugam sa ne contactati la nr de tel:

  • 0722 781 875
  • 0767 279 125

Camere frigorifice

Camere frigorifice second hand

Camere frigorifice noi

Camere frigorifice si instalatii frigorifice