Reparatii aer conditionat


0767.279.125 / 0722781875

Coldmit realizeaza reparatii pentru orice tip de climatizare fie aparate rezidentiale fie comerciale.
Asiguram service profesional, avand personal calificat in domeniu frigotehniei.

Realizam service pentru marcile urmatoare AIRKOOL, LG, SAMSUNG, HAIER, GREE, PANASONIC, ORION, CHIGO, FUJITSU, FUJI ELECTRIC, SHARP, HOKAIDO, OSAKA, MIDEA, STARWAY, NORDSTAR, NIPON, YAMATO, YAMATSU, HITACHI, etc.
Asiguram service pentru BUCURESTI, si zonele limitrofe.
In functie de marimea lucrarii, oferim service si in tara.
Pe langa reparatia aparatelor de aer condiţionat oferim service si mentenanta pentru orice tip de echipament frigorific sau spatiu frigorific. Realizam camere frigorifice la diferite dimensiuni cerute de catre client, predare la cheie.
Punem la dispozitie contracte de intretinere pentru echipamentele frigorifice, fiind foarte importante in buna functionare a echipamentelor.
Defecte care se datoreaza unui montaj gresit

- instalarea unitatii interioare si/sau a celei exterioare in locui nepotrivite, la distanta prea mare una de cealalta sau la o diferenta de nivel mai mare decat cea prevazuta de fabricant - scade din eficienta frigorifica;
- montarea unor tevi de diametre care nu corespund cerintelor fabricantului sau traseul frigorific are curbe prea stranse, sau chiar a aparut gatuirea tevilor - duce la uzura rapida sau chiar distrugerea compresorului
- nevacuumarea instalatiei la montaj. Freonul in contact cu umezeala din aer formeaza acizi, care in timp corodeaza elementele instalatiei.
- drenajul necorespunzator al condensului
Defecte datorate intretinerii necorespunzatoare
- necuratarea filtrelor unitatii interioare (scaderea puterii frigorifice furnizate) 
- necuratarea condensatorului unitatii exterioare (scaderea puterii frigorifice furnizate)
- degradarea izolatiei traseului frigorific (au loc pierderi termice majore pe traseu)
- socuri de tensiune in reteaua electrica (pot duce la distrugerea placii interne, a memoriei, sau chiar arderea motorului compresorului unitatii externe)
- introducerea accidentala de corpuri straine in aparat (au drept consecinta gaurirea tevilor instalatiei, cu pierderea totala a freonului, distrugerea paletelor ventilatorului, producerea unor scurtcircuite, sau distrugerea altor piese componente)
Defecte de fabricatie

- vaporizator sau condensator care nu asigura etanseitatea (coroziuni, porozitati s.a.)
- garniturile de etansare ale robinetilor valvelor cu 2 si 3 cai defecte - duc la pierderea agentului frigorific
- senzorii de temperatura decalibrati - aparatul functioneaza anormal
- valva cu 4 cai blocata - aparatul functioneaza numai in regim de racire sau numai in regim de incalzire
SC COLDMIT SRL ofera posibilitatea de a incheia contracte de intretinere pentru aparatele de aer conditionat cat si pentru echipamentele frigorifice (vitrine, dulapuri, camere frigorifice etc).
Este foarte important sa se faca macar la un an o revizie la aparatul de aer conditionat. Ajuta foarte mult la buna functionare (consum mai mic de energie).
Avem cele mai mici preturi de pe piata garantat!!
Reparatii aer conditionat LG
Reparatii aer conditionat ARISTON
Reparatii aer conditionat SAMSUNG
Reparatii aer conditionat DAIKIN
Reparatii aer conditionat AIRKOOL
Reparatii aer conditionat ESKIMO
Reparatii aer conditionat MIDEA
Reparatii aer conditionat NORDSTAR
Reparatii aer conditionat YAMATO
Reparatii aer conditionat HAIER
Reparatii aer conditionat FUJITSU
Reparatii aer conditionat HITACHI
Reparatii aer conditionat GREE
Reparatii aer conditionat MISTRAL
Reparatii aer conditionat ORION
Reparatii aer conditionat HIUNDAI
Reparatii aer conditionat MIOTO
Reparatii aer conditionat EXCEL
Reparatii aer conditionat PLATINIUM
Reparatii aer conditionat SHARP
Reparatii aer conditionat OSAKA
Reparatii aer conditionat ROLLS
Reparatii aer conditionat INCLIMA
Reparatii aer conditionat ACSON
Reparatii aer conditionat CHIGO
Reparatii aer conditionat STARWAY
Reparatii aer conditionat COOLSTAR
Reparatii aer conditionat PANASONIC
Reparatii aer conditionat CARIER
Reparatii aer conditionat AMERIKOOL
Reparatii aer conditionat DINAMIC
Reparatii aer conditionat TEHNOLUX
Reparatii aer conditionat DOX
Reparatii aer conditionat AUX
Reparatii aer conditionat ARTIC
Reparatii aer conditionat OLIMPIA SPLENDID
Reparatii aer conditionat SAMPO
Reparatii aer conditionat YURTU
Reparatii aer conditionat AUCMA
Reparatii aer conditionat YORK
Reparatii aer conditionat HENSON
Reparatii aer conditionat MITSUBISHI
Repararea aerului conditionat este, uneori, o necesitate in anumite zone ale tarii. Mai mult ca un cuptor in zonele cu climat mai rece, repararea aerului conditionat devine o treaba serioasa in timpul verilor calde din sudul tarii. O unitate de climatizare care este defecta nu genereaza doar un spatiu de locuit inconfortabil, dar si pierderi insemnate de bani.
Coldmit va pune la dispozitie o echipa de specialisti care se angajeaza sa va ofere cele mai bune servicii in reparatii. Ei sunt foarte pregatiti si au experienta in repararea tuturor marilor branduri de unitati aer conditionat. Va oferim servicii de o inalta calitate de aer conditionat prompt pentru ca sistemul dvs. de aer conditionat sa ruleze fara probleme.
Repararea sistemului la timp va poate ajuta sa evitati inlocuirea intregii unitati, care este foarte scumpa. Repararea poate ajuta, de asemenea, sa creasca eficienta
de aer conditionat si de a sporii confortul dumneavoastra.
Daca aerul conditionat sufla aer cald sau face sunete incomode sau nu functioneaza deloc, puteti face uz de urgenta la COLDMIT SRL.
Ai nevoie doar pentru a face un apel. Tehnicienii vor fi gata de a veni la casa vosatra si sa va remedieze orice defect. COLDMIT repara,indiferent daca sistemul dvs. este vechi sau nou, mare sau mic.
Repararea aer conditionat casnic
Ca orice alt aparat de dimensiuni mari, exista o serie de lucruri care pot merge prost chiar si cu un aparat de climatizare. Unele dintre aceste defectiuni sunt mult mai frecvente decat altele, insa, ele pot fi usor de stabilit, fara a apela la un service autorizat de aer conditionat.
Cand temperature in casa ta devine prea fierbinte, primul lucru ce trebuie verificat este termostatul. Termostatele vechi pot fi schimbate prin rotire, de la "rece" la "inchis" dintr-o simpla eroare, pur si simplu prin lovirea lor. La termostatele digitale, uneori, bateria veche poate fi cauza problemelor aparute. Daca scaderea termostatul nu produce pornirea unitatii, s-ar putea sa fie de la un intrerupator declansat sau de la o siguranta arsa. Daca resetati automat sau inlocuiti siguranta si problema apar din nou, ar trebui sa chemati un electrician. De stiut faptul: o unitate exterioara, care a fost utilizata frecvent poate ingheta. In acest caz opriti aparatul de aer conditionat timp de cateva ore pentru a permite sa se dezghete. Aceasta actiune simpla ar putea rezolva problema. Repararea unui aparat de aer conditionat nu este intotdeauna la fel de simpla ca in aceste exemple.
Aer conditionat - Service autorizat
In timp ce angajarea unei persoane autorizate pentru repararea de aparate de aer conditionat nu este intotdeauna primul pas, la un anumit punct, colaborarea cu un service sau o persoana autorizata este necesara. Mecanismele interioare ale unei unitati de aer conditionat sunt complexe, iar atunci cand vine vorba de timp pentru a rezolva problemele electrice sau reglarea nivelului de freon, un specialist instruit in reparatii de aparate de climatizare este singura persoana calificata pentru a face aceste lucruri. Evident, multi nu doresc sa angajeze pe cineva, daca nu au o cunostiinta care se pricepe, dar abilitatile dumneavoastra de mesterul casei nu sunt suficiente. Interventia unei personae neautorizate sau necunoscatoare poate duce la probleme mai mari, dureri de cap mari, si costurile de reparare ridicate.
Inlocuirea aparatului de aer conditionat
Unitatile care par sa aiba nevoie de o atentie constanta, in mod special unitatile cu varsta mare, sunt candidatii excelenti pentru inlocuire. Daca defectiunile aparatului de aer conditionat sunt necesare de cateva ori pe an, in final inlocuind totul s-ar putea de fapt, sa cheltuiesti mai mult decat speri sa economisesti. Aparatele noi de aer conditionat sunt mult mai eficiente decat predecesoarele lor. Costurile acestora sunt mai mici pentru a rula si a raci o camera mai repede, astfel incat ele vor fi utilizate de fapt, pentru perioade mai scurte de timp. Cei care locuiesc in zonele mai calde din sudul tarii stiu prea bine cat de ridicate deveni costurile cu energia in timpul lunilor de vara. O noua unitate va fi cu siguranta o investitie initiala semnificativa, dar banii economisiti la facturile de energie, combinati cu valoarea unui nou sistem adaugat pentru proprietatea dumneavoastra ar putea fi bine meritat:
  • Suprafata si sistemele split: In timp ce geotermala ar putea fi viitorul pentru incalzirea caselor si racirea lor, split-sistem si sistemele de zonare sunt deja aici si ofera noi niveluri de eficienta energetica pentru scopuri generale de aer conditionat.
  • racire prin evaporare: In zonele cu clima uscata, trebuie profitat de nivelul scazut de umiditate pentru a furniza aer conditionat extrem de eficiente energetic printr-un proces numit racire prin evaporare, sau "swamp coolers." Din pacate, procesul este mai putin eficace pentru clime medii sau ridicate de umiditate.
• aparatul de aer conditionat montat la fereastra: Pentru cei care locuiesc in zone mai reci, un intreg sistem centralizat de aer ar putea sa nu fie practic din punct de vedere economic. Unitatile montate la fereastra sunt un mod excelent de a pastra una sau doua camere in casa rece gheata, fara a fi nevoie sa plateasca pentru o centrala de aer. Pentru $300 - 400 dolari, puteti gasi cu usurinta o unitate de fereastra care va raci eficient o camera de peste 74 de metri patrati!